Abidis Advanced Professional Cosmetics

ABIMOIST

De elasticiteit van de hoornlaag is in grote mate afhankelijk van de vochtinhoud.
Wanneer deze lager ligt dan 11% treedt er deshydratatie op, die zich vertaalt in een vermoeide indruk, schilfervorming en een gevoel van gespannenheid.

Deze verzorgingslijn zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de hoeveelheid beschikbaar vocht voor alle cellulaire functies. Deze producten zijn aangewezen voor de normale en de droge huid.

VITAMINE C

De formules van Double Vitamin C System combineren vitamine C in water- en olie-oplosbare vorm waardoor grotere concentratie en van deze vitamine verkregen wordt die de werking en de maximale effectiviteit bevordert.
Deze vitamine C boost verfrist jouw doffe, vlekkerige huid, het vervaagd schade door de zon en oppervlak-kige pigmentatie, het is een anti-oxidant die je huid beschermd en het natuurlijke genezingsproces wordt  versneld. 


 

ABIPURIFY

Een vette huid is teer en gevoelig, straalt niet, ze glimt en er kan huidverstopping optreden.

Dit huidtype wordt gekenmerkt door een vette structuur, rimpels die minder zichtbaar zijn dan bij de normale huid en zichtbare poriën die kleine ontstekingen vertonen.

 

Abipurify Balance werd ontwikkeld om de symptomatologie en de problemen, die voorkomen bij een vette huid, effectief te behandelen.

aNTI-AGING

Deze lijn bestaat uit een compleet gamma van zeer gespecialiseerde producten voor de strijd tegen huidveroudering; dit samengesteld met de nieuwste werkzame stoffen die een bewezen resultaat hebben bij de behandeling van de rijpere, vermoeide huid, de huid zonder vitaliteit en de huid die geteisterd is door externe in-vloeden.

De lijn biedt een hoge variëteit aan stoffen die ontwikkeld zijn om de vorming van verschillende soorten rimpels te  bestrijden. 

ABITENDER

Met de term "gevoelige huid" wordt een toestand van de huid bedoeld die een lage stimulatiedrempel versus irriterende reacties laat zien. Gevoeligheid van de huid wordt beïnvloed door endogene individuele factoren, maar ook door exogene factoren zoals het weer en de seizoenen.

Dit gamma bestaat uit producten die een totaaloplossing bieden voor de problemen van een gevoelige huid.

 


 

CORPORE

De sleutel tot een mooi lichaam is stevigheid, afgelijnde contouren en een stralende en zachte huid.

Dit bereik je door de optimalisatie van de natuurlijke cyclus van huidvernieuwing, namelijk door de huid te voorzien van voldoende vitale voedingsstoffen en ervoor te zorgen dat onzuiverheden op een efficiënte en effectieve manier verwijderd worden.

ABIDIS biedt een zeer uitgebreid gamma aan lichaamsproducten, ter bevordering van een  gezonde huid.

Ommegangstraat 18

 9890 Asper (Gavere)