onze massages

Therapeutische massage

Korte, verkwikkende massage waarbij de aandacht naar de rug, nek en schouders gaan. Met speciale technieken worden de stijve en pijnlijke spieren losgemaakt en tot rust gebracht. Het werkt ontspannend voor geest en lichaam!

25 min | 30.00€

Rugmassage

Rug massage

Deze ontspanningsmassage is een standaard zweedse massage en maakt al je spieren soepel, alsook zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen en vocht. Het vermindert je klachten zodat je je beter in je vel gaat voelen. Ook versterkt het je immuunsysteem waardoor je minder kans maakt, ziek te worden. Kortom, een heerlijke manier om een moment van rust in je leven in te bouwen.

50 min | 60.00€   75 min | 75.00€

Relaxerende massage

Massage therapie

Een zoete, ontspannende massage met warme chocolade olie. De geur van de chocolade olie zorgt ervoor dat zowel geest en lichaam getriggerd worden om over te gaan tot volledige relaxatie.

50 min | 60.00€

Le mystère du chocolat

Stones Massage

Deze techniek is eeuwen oud en heeft nog steeds niet ingeboet aan populariteit! Er worden heerlijk geurende olie en warme, platte stenen gebruikt op doelgerichte punten op het lichaam. Deze regelen de energiestromen en zorgen voor balans tussen lichaam en geest; afvalstoffen worden afgevoerd. Door de warmte van de stenen voel je je heerlijk ontspannen.

30 min | 40.00€  50 min | 60.00€

Hot Stone massage

Kruidenstempelmassage

Bij deze traditionele techniek worden warme kruidenstempels door middel van ronddraaiende bewegingen over je lichaam bewogen.

Zowel de ingrediënten als bewegingen zorgen voor de afvoer van schadelijke stoffen. De stempels geuren heerlijk en zorgen voor een ontspannen gevoel in lichaam en geest.

50 min | 65.00€

Kruidenstempel Massage

Ommegangstraat 18

 9890 Asper (Gavere)